Ποδήλατο

Χαλκιδική: Πεζο-ποδηλατοπορία για την Ουρανούπολη

Αυγ
22

"Δώστε χώρο στους πεζούς και τα ποδήλατα" ήταν το σύνθημα και το ζητούμενο της διπλής εκδήλωσης, πεζοπορίας και ποδηλατοπορίας που οργάνωσε η Πρωτοβουλία Πολιτών για τη διαφύλαξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής συνόρων Αγίου Όρους, το Σάββατο που μας πέρασε.

Δημοσιεύτηκε από kostasp διαβάστε περισσότερα

Cycle Ride & Pedestrian Walk in Ouranopoulis

Αυγ
08

The Citizens' Initiative for the preservation of natural and cultural heritage of the region borders of Mount Athos, together with the Colorful Cyclists, the Thessaloniki Cyclists and the Association for the Rights of Pedestrians are the organizations behind the first Cycle Ride & Pedestrian Walk of Ouranopoulis. The event will take place on the 20th of August.

Δημοσιεύτηκε από kostasp διαβάστε περισσότερα

Ποδηλατοπορία και πεζοπορία στην Ουρανούπολη

Ιουλ
29

Η Πρωτοβουλία Πολιτών για τη διαφύλαξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής συνόρων Αγίου Όρους, σε συνεργασία με τους Πολύχρωμους Ποδηλάτες, τους Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης και την Ένωση για τα δικαιώματα των Πεζών,  διοργανώνει το Σάββατο 20 Αυγούστου την πρώτη Ποδηλατοπορία & Πεζοπορία Ουρανούπολης, διεκδικώντας αξιοπρεπείς ποδηλατικές και πεζοπορικές υποδομές στη διαδρομή από τα Νέα Ρόδα μέχρι την Ουρανούπολη και τα όρια του Αγίου Όρους. 

Δημοσιεύτηκε από kostasp διαβάστε περισσότερα

Η ένωση για τα δικαιώματα των πεζών στο ποδηλατικό καρναβάλι

Φεβ
15

Το ποδηλατικό καρναβάλι διοργανώνεται κάθε Τσικνοπέμπτη στη Θεσσαλονίκη με στόχο το πάντρεμα της παράδοσης του Καρναβαλιού με την αναβίωση της παράδοσης του ποδηλάτου στην Ελλάδα. Μετά την πολύ πετυχημένη πρώτη διοργάνωση το 2010, το καρναβάλι έρχεται ξανά στις 24 Φεβρουαρίου 2011.

Το ποδηλατικό καρναβάλι θα πραγματοποιήσει μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων στο κέντρο της πόλης, με τον βασιλιά καρνάβαλο και την βασίλισσα του καρναβαλιού, με αποκριάτικα άρματα με συμβολικό και σατυρικό χαρακτήρα και θεματικά γκρουπ καρναβαλιστών.

Δημοσιεύτηκε από enosipezon διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σεπ
19

16 με 22 Σεπτεμβρίου: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου: Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε από enosipezon διαβάστε περισσότερα

2η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ 10ης ΜΑΪΟΥ 2009 - ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Μάιος
04

Η Ένωση για τα δικαιώματα των Πεζών στηρίζει την πανελλαδική ποδηλατοπορεία (στην οποία μέχρι τώρα συμμετέχουν ποδηλάτες από 25 πόλεις) και καλεί όλους τους φίλους να συμμετέχουν.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου από τους Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε από enosipezon διαβάστε περισσότερα

Εκδηλώσεις για την εβδομάδα χωρίς αυτοκίνητο: ήταν μόνο η αρχή!

Σεπ
26Με επιτυχία τελείωσε το διήμερο των εκδηλώσεων, που οργάνωσαν 12 κινήσεις πολιτών της πόλης μας στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής εβδομάδας χωρίς αυτοκίνητο. Το Σάββατο το πρωί πάνω από120 άτομα περπάτησαν στους πεζόδρομους και τα πεζοδρόμια του κέντρου, συναντώντας πέρα από τις κακοτεχνίες και πλήθος εμποδίων. Από αυτοκίνητα, μηχανές μέχρι τα τραπεζοκαθήσματα τα οποία σε πολλές περιπτώσεις κάνουν τα πεζοδρόμια αδιάβατα.Δημοσιεύτηκε από enosipezon διαβάστε περισσότερα

Διεθνείς ποδηλατικοί αγώνες στο Λευκό Πύργο

Μάιος
17

Την Παρασκευή 16-5-08 και ώρα 18:00-20.30 διεξήχθησαν διεθνείς ποδηλατικοί αγώνες στο χώρο μπροστά από τον Λ. Πύργο στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Ένωση πεζών, όπου μέλη της διένειμαν έντυπο υλικό και ενημέρωσαν πολλούς πολίτες που έδειξαν ενδιαφέρον και ζήτησαν να συμμετάσχουν ενεργά στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των πεζών.

Δημοσιεύτηκε από enosipezon διαβάστε περισσότερα
Δημοσιεύτηκε από enosipezon διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία - Θεσσαλονίκη

Απρ
07Πανελλήνια ποδηλατοπορεία διοργανώθηκε σήμερα 6 Απριλίου σε 18 πόλεις της Ελλάδας. Οι ποδηλάτες διαδήλωσαν την απαίτηση της κοινωνίας για την εισαγωγή του ποδηλάτου στην καθημερινή ζωή των πόλεων. Κάθε πόλη έστειλε τα αιτήματά της στον τύπο και στις διοικήσεις των δήμων αλλά και την κεντρική διοίκηση.

Δημοσιεύτηκε από enosipezon διαβάστε περισσότερα

Σελίδες

Εγγραφή στη RSS - Ποδήλατο