Πρόσκληση σε εκδήλωση του Δήμου για τον εθελοντισμό

Η Δημοτική Αστυνομία προσκάλεσε την Ένωση για τα δικαιώματα των πεζών σε εκδήλωση που διοργανώνει για τον εθελοντισμό το Σάββατο 21/6 στις 11πμ στην πλατεία Αριστοτέλους.

Επίσης καλούν όλο τον κόσμο σε εκστρατεία καθαριότητας στο Σέιχ Σου την Κυριακή 22/6. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:


Η Αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας διοργανώνει το Σάββατο 21 Ιουνίου, στις 11.00, στην πλατεία Αριστοτέλους εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα τον εθελοντισμό και την προφύλαξη του περιαστικού δάσους του Σέιχ Σου από τις πυρκαγιές. Στόχος της εκδήλωσης αποτελεί αφενός η πληροφόρηση του κοινού στο φλέγον ζήτημα της προστασίας του Σέιχ Σου και αφετέρου η αύξηση του αριθμού των εθελοντών δασοπυροσβεστών με την εγγραφή όσων περισσότερων μελών γίνεται.

Στην εκδήλωση θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό και θα γίνει επίδειξη της στολής και του εξοπλισμού των εθελοντών δασοπυροσβεστών. Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερωθούν για το σχέδιο περιφρούρησης και περιπολιών του φετινού καλοκαιριού.

Στην εκδήλωση του ερχόμενου Σαββάτου στην πλ. Αριστοτέλους θα παρευρεθούν εθελοντικές ομάδες, όπως οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Κοινωνική και Οικολογική Κίνηση Ελλάδος, η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και η Ένωση Παλαιών Προσκόπων του 8ου Συστήματος Προσκόπων Τούμπας Θεσσαλονίκης, η Εθελοντική ομάδα Δήμου Χορτιάτη, ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, ο Ποδηλατικός Όμιλος, η Ένωση Πεζών, οι εθελοντές της ομάδας περιφρούρησης του Κέδρινου Λόφου, κ.α.

Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου